Partnere

 

  

     

Specialistuddannelsen

Organisationsudvikling

Lederudvikling

Partnere

Kontakt

 

 

 

 

 

 

         
     

 


 

 
   

Ejnar Bryld (Læs Ejnars CV her)

Autoriseret cand. psych., specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi.
Ejnar har en fortid som HR konsulent og manager samt chefpsykolog hos Danfoss og har efterfølgende været ansat som managementkonsulent hos Udviklingskonsulenterne. Ejnar har haft selvstændig virksomhed inden for arbejds- og organisationspsykologi siden 1998, herunder været partner i Center for Organisationspsykologi i en årrække.
Ejnar har en international konsulentuddannelse fra GIC/Gestalt Institut of Cleveland, USA og er akkrediteret Executive Business Coach fra Ashridge Business School, London.
Ejnar arbejder både i private og offentlige organisationer og varetager især opgaver inden for lederudvikling, ledercoaching og strategi- og forandringsprocesser. Hertil kommer mere klassiske arbejdspsykologiske opgaver inden for stress, trivsel og konflikthåndtering.
Ejnar er tilknyttet MBA-uddannelsen (MMT) på Aalborg Universitet som ekstern underviser og har gennem årene været underviser og træner på en lang række interne lederudviklingsforløb for offentlige og private organisationer.
                                
                                                                                                                                    

 

 

 

 


 

 

Vibe Strøier (Læs Vibes CV her)

Autoriseret cand. psych., specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi, specialist og supervisor i psykoterapi. Vibe er tillige uddannet i samfundsfag på KU.
Vibe har en fortid som souschef i en 4 årig periode i en behandlingsinstitution med unge med en psykiatrisk diagnose. Derefter var hun med til at opbygge DISPUK og var i en række år uddannelsesleder og souschef der. Vibe har været selvstændig konsulent siden 1993.
Vibe’s særlige interesse er udviklingsprocesser i offentlige virksomheder i den styringsmæssige kompleksitet, det medfører at være i en politisk organisation. Her varetager hun en bred vifte af organisationspsykologiske opgaver og har typisk længerevarende forløb, hvor hun designer forløb på alle niveauer i organisationen: Bestyrelser, direktioner, mellemledere og medarbejdergrupper.
Vibe underviser på arbejds- og organisationspsykologi på Psykologi-studiet på Københavns universitet, og har det hele taget gennem de sidste 15 år været involveret i uddannelse af psykologer og udviklingen af fagets professionsrettede kompetencer. Herudover er Vibe ekstern underviser på MPG–uddannelsen på CBS.

 

 

 

Strøier & Bryld ∙ Slotsbakken 156 ∙ 2970 Hørsholm ∙ mail@wbs-organisationspsykologer.dk